Dnes je piatok 28. februára 2020. Sviatok má Zlatica zajtra má sviatok Radomír .  

Domovská stránka
Ochrana osobných údajov
Nemocnica
Služby
Nadácie
Pre pacientov
Mediálne centrum
Pracovná zdravotná služba
Projekty EÚ
Výskum a vývoj
Protikorupčná linka
Podávanie sťažností
Etický kódex
Poďakovania

    


Domovská stránka arrow Pre zamestnancov arrow Jedálny lístok - Večera
Jedálny lístok - Večera

   

Od 2.3.2020 do 8.3.2020
Od 24.2.2020 do 1.3.2020
      
Pondelok - 2.3.2020
I.

Pečené kuracie prsia, zelenina na masle, ryža


II.

Bravčové ražniči, zemiaky


III.

Buchty na pare, džús


Utorok - 3.3.2020
I.

Poľovnícky guláš, knedle


II.

Vyprážaný karfiol, štuchané zemiaky, tatárska omáčka


III.

Zemiakové guľky miešané s posýpkou, džús


Streda - 4.3.2020
I.

Kurací rezeň v trojobale, zemiakový šalát


II.

Zapekaný bravčový rezeň, ryža s kukuricou


III.

Debrecínsky guláš, knedle


Štvrtok - 5.3.2020
I.

Gurmánske kuracie soté, pečené zemiaky, ryža


II.

Bravčové pečené na smotane, cestovina


III.

Ryžový nákyp s tvarohom


Piatok - 6.3.2020
I.

Pečené kuracie stehno, ryža


II.

Bravčové pečené, chrenová omáčka, knedle


III.

Lángoš s kečupom a syrom


Sobota - 7.3.2020
I.


Pečené rebrá, pečená krkovička, červená kapusta, knedle


II.


Sekaný rezeň so syrom, zemiaková kaša, čalamáda


Nedeľa - 8.3.2020
I.


Kurací rezeň v syrovom cestíčku, zemiaková kaša


II.


Zapekaný kurací rezeň, ryža


Zmena vyhradená.

 
   
Právno-personálne inform.
Verejné obstarávanie
Nehnuteľný majetok
Tlačivá
Faktúry a objednávky
Pre zamestnancov

 
Najnovšie
Najčítanejšie

 

 
 


Louis Pasteur

©2000-2016 UNLP Košice
ISO 9001 ISO 9001